VÄLJ HUR MYCKET DU VILL LÅNA

1. Lånebelopp
Månadskostnad kr / mån.
kr
    ONLINEKREDIT       PÅ UPP TILL       50 000 KR    

Kalkylatorn visar exempelkostnader för en representativ kund. Nominell rörlig årsränta bestäms individuellt och varierar mellan 12,95 -39,50 % per 2018-09-01. Effektiv ränta för en fullt utnyttjad kredit på 20 000 kr med löptid 18 månader blir 30,91 %. I den effektiva räntan ingår startavgift 495 kr, uttagsavgift 49 kr samt aviseringsavgift 49 kr/avi. Sammanlagt att betala 24 585 kr. Månadsbetalning i snitt 1 366 kr. Då individuell ränta tillämpas kan den effektiva årsräntan variera mellan 15,04 - 93,83 % vid fullt utnyttjad kreditlimit. Återbetalningstiden för fullt utnyttjad kredit varierar mellan 18 till max 60 månader beroende på kreditens storlek.

Högkostnad    Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

Så här gör du för att låna:

1.
Logga in med
ditt BankID
2.
Fyll i dina
uppgifter
3.
Acceptera dina
kreditvillkor
4.
Gör uttag till
bankkonto
hem

Så här fungerar ett kreditkonto

Du har tillgång till ditt kreditkonto dygnet runt och kan när som helst göra en överföring till ditt bankkonto. Ett kreditkonto innebär ofta ett konto anslutet till ett kreditkort, som man ansöker om hos ett kreditkortsföretag. Euroloan erbjuder inte några kreditkort, utan ett enkelt kreditkonto från vilket du kan ta ut den kredit som du behöver när du behöver den.

VARFÖR SKA DU HA ETT KREDITKONTO

Kreditkontot är en utmärkt lösning för att balansera behovet av pengar i vardagen. Du måste inte ta ut hela kreditbeloppet på en gång, utan du kan ta ut pengar när du behöver, precis på samma sätt som du skulle göra med ett kreditkort. På det här sättet kan du spara på ditt kreditbelopp för framtida behov och ha en buffert vid ekonomiska överraskningar. Du behöver inte ansöka om separata smålån eller snabbkrediter, utan du kan ta ut pengar från ditt eget kreditkonto precis när du vill. Dessutom kostar inte det att ha kreditkontot om du inte använder krediten.

HUR ANSÖKER MAN OM ETT KREDITKONTO

För att du ska kunna ansöka om ett kreditkonto behöver du först identifiera dig med ditt BankID och registrera dig för tjänsten. När du har identifierat dig skapar du dina egna personliga inloggningsuppgifter. Dessa kan du sedan kan använda till att i framtiden logga in i tjänsten my.euroloan (mina sidor). När du identifierat dig och loggat in fyller du i uppgifterna rörande krediten och därefter får du ett kreditbeslut inom ett ögonblick. När du har fått ett positivt kreditbeslut har du genast tillgång till krediten.

svensk flagga

Om Euroloan

Bolaget bakom Euroloan heter Mash Sweden AB. Vi är ett svenskt finansbolag baserat i Stockholm, men har våra rötter i Finland där vårt moderbolag har funnits sedan 2007. Vi ingår i en finanskoncern som verkar i Finland, Sverige, Spanien, Polen och Luxemburg. Vi är specialiserad Fintech- bolag som erbjuder våra kunder krediter som dem sköter själva online.

Vår affärsidé är att erbjuda bättre och snabbare kredittjänster genom att använda oss av egen patenterad teknologi och enastående kundtjänst. Det ger oss bland annat möjligheten att erbjuda våra kunder bättre villkor.

I enlighet med nordiska värderingar strävar vi efter att vara ett jordnära, ansvarsfullt och pålitligt bolag. Långsiktighet i våra kundrelationer är en ledstjärna för oss. Det betyder att du som kund ska känna dig trygg och att vi är både ärliga och pålitliga. Långsiktighet innebär för oss att vi engagerar oss i olika miljöprojekt, som du kan läsa mer om här.

Fördelar med OnlineKredit

1
Kredit upp till 50 000 kr
2
Ansök online - kreditbesked direkt
3
Krediten alltid tillgänglig online
4
Betala bara för det du använder

Så här fungerar en OnlineKredit:

1
Du ansöker online och får kreditbesked direkt
2
Du för över pengar online via mobilen eller datorn
3
Pengarna landar tryggt på ditt bankkonto efter uttaget
4
Gör så många uttag du vill upp till din kreditgräns

KUNDTJÄNST

0771-200 160
Vardagar 8–16 

Läs mer om hur du kan stänga av cookies i din web-läsare här:

Microsoft Internet Explorer (IE)
Mozilla Firefox
Google Chrome
Safari