Lån direkt vid behov

1. Testa din månadskostnad här.
Månadskostnad kr / mån.
kr

Betalningsanmärkningar kan accepteras. Läs mer här.
     LÅNA PENGAR ONLINE

Kalkylatorn visar exempelkostnader för en representativ kund. Nominell rörlig årsränta bestäms individuellt och varierar mellan 12,95 -39,50 % per 2018-09-01. Effektiv ränta för en fullt utnyttjad kredit på 20 000 kr med löptid 18 månader blir 30,91 %. I den effektiva räntan ingår startavgift 495 kr, uttagsavgift 49 kr samt aviseringsavgift 49 kr/avi. Sammanlagt att betala 24 585 kr. Månadsbetalning i snitt 1 366 kr. Då individuell ränta tillämpas kan den effektiva årsräntan variera mellan 15,04 - 93,83 % vid fullt utnyttjad kreditlimit. Återbetalningstiden för fullt utnyttjad kredit varierar mellan 18 till max 60 månader beroende på kreditens storlek.

Högkostnad    Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

Så här gör du för att låna:

1.
Logga in med
ditt BankID
2.
Fyll i dina
uppgifter
3.
Acceptera dina
kreditvillkor
4.
Gör uttag till
bankkonto

Fördelar med OnlineKredit:

1
Kostnadsfri att öppna
2
Tillgång till krediten online dygnet runt
3
Sök kredit en gång - utnyttja sedan fritt
4
Betala bara om du utnyttjar krediten
5
Säker hantering av krediten via BankID
6
Upp till fem års återbetalningstid
man och kvinna

KORT OM VAD ONLINEKREDIT ÄR:

Hos oss ansöker du om en OnlineKredit när du behöver låna pengar. Du får då tillgång till en kredit på upp till 50 000 kr. Du behöver inte ta ut alla pengar direkt, utan använder precis så mycket du behöver just nu. Sedan kan du fritt låna igen, så länge du har kreditutrymme kvar. Ingen ny kreditprövning behöver göras, det är bara att själv föra över pengar från din OnlineKredit till ditt bankkonto när du behöver.

Det kostar inget att lägga upp en OnlineKredit. Du betalar först om du utnyttjar krediten genom en månadskostnad som faktureras till dig.

Du både skaffar och sköter din kredit via datorn eller mobilen. Enkelt och säkert gör du överföringar från kreditkontot till ditt bankkonto med hjälp av ditt BankID.

På my.euroloan där du sköter din kredit ser du klart och tydligt vilken månadskostnad du får om du använder krediten. Den är lika stor varje månad, på det viset slipper du obehagliga överraskningar.

svensk flagga

Om Euroloan

Bolaget bakom Euroloan heter Mash Sweden AB. Vi är ett svenskt finansbolag baserat i Stockholm, men har våra rötter i Finland där vårt moderbolag har funnits sedan 2007. Vi ingår i en finanskoncern som verkar i Finland, Sverige, Spanien, Polen och Luxemburg. Vi är specialiserad Fintech- bolag som erbjuder våra kunder krediter som dem sköter själva online.

Vår affärsidé är att erbjuda bättre och snabbare kredittjänster genom att använda oss av egen patenterad teknologi och enastående kundtjänst. Det ger oss bland annat möjligheten att erbjuda våra kunder bättre villkor.

I enlighet med nordiska värderingar strävar vi efter att vara ett jordnära, ansvarsfullt och pålitligt bolag. Långsiktighet i våra kundrelationer är en ledstjärna för oss. Det betyder att du som kund ska känna dig trygg och att vi är både ärliga och pålitliga. Långsiktighet innebär för oss att vi engagerar oss i olika miljöprojekt, som du kan läsa mer om här.

Kundtjänst

0771-200 160

Vardagar 7-17

E-post:

Läs mer om hur du kan stänga av cookies i din web-läsare här:

Microsoft Internet Explorer (IE)
Mozilla Firefox
Google Chrome
Safari