Välj hur mycket du vill låna

Lånebelopp
 kr
kr
 kr
Månadskostnad
kr
/ mån.
Kalkylatorn visar exempelkostnader för en representativ kund. Nominell rörlig årsränta bestäms individuellt och varierar mellan 12,95 - 56,95 % per 2017-02-23. Effektiv ränta för en fullt utnyttjad kredit på 20 000 kr med löptid 18 månader blir 30,91 %. I den effektiva räntan ingår startavgift 495 kr, uttagsavgift 49 kr samt aviseringsavgift 49 kr/avi. Sammanlagt att betala 24 585 kr. Månadsbetalning i snitt 1 366 kr. Då individuell ränta tillämpas kan den effektiva årsräntan variera mellan 15,04 - 104,98 % vid fullt utnyttjad kreditlimit. Maximala återbetalningstiden för fullt utnyttjad kredit varierar mellan 18 till 60 månader beroende på kreditens storlek.

Så här ansöker du:

1.
Logga in med
ditt BankID
2.
Fyll i dina
uppgifter
3.
Acceptera dina
kreditvillkor
4.
Gör uttag till
bankkonto
kaffe och laptop

Konsumentkredit

En konsumentkredit är en kredit du inte behöver någon pant för att få. Pant kallas också ibland för en säkerhet för lånet, som till exempel en bostad. En konsumentkredit är ofta en smidig lösning när du behöver tillfällig finansiering för exempelvis inköp av en ny soffa eller en semesterresa.

Vår OnlineKredit kan fungerar ungefär som en konsumentkredit och du kan bli beviljad en kredit på upp till 50 000 kr. Du behöver inte längre spara i månader för att kunna köpa en ny soffa, utan med hjälp av konsumentkrediten kan du på ett säkert sätt göra köpet på en gång och betala av detta i upp till 24 månader beroende på vilken kredit hos oss du har. Ansökan gör du snabbt och enkelt via webben.

KONSUMENTKREDIT FÖR OVÄNTADE UTGIFTER

En OnlineKredit hos oss erbjuder också ett smidigt sätt att gardera dig mot växlingarna i din privatekonomi. Hos oss kan du ansöka om en OnlineKredit. Det är en flexibel konsumentkredit för utgifter som du inte var beredd på eller som kom som en överraskning. Om exempelvis värmepannan plötsligt går sönder eller om diskmaskinen strejkar och det är för långt till nästa lön.

Kom ihåg att om du inte använder din kredit, så kostar den heller dig inget.

svensk flagga

Om Euroloan

Bolaget bakom Euroloan heter Mash Sweden AB. Vi är ett svenskt finansbolag baserat i Stockholm, men har våra rötter i Finland där vårt moderbolag har funnits sedan 2007. Vi ingår i en finanskoncern som verkar i Finland, Sverige, Spanien, Polen och Luxemburg. Vi är specialiserad Fintech- bolag som erbjuder våra kunder krediter som dem sköter själva online.

Vår affärsidé är att erbjuda bättre och snabbare kredittjänster genom att använda oss av egen patenterad teknologi och enastående kundtjänst. Det ger oss bland annat möjligheten att erbjuda våra kunder bättre villkor.

I enlighet med nordiska värderingar strävar vi efter att vara ett jordnära, ansvarsfullt och pålitligt bolag. Långsiktighet i våra kundrelationer är en ledstjärna för oss. Det betyder att du som kund ska känna dig trygg och att vi är både ärliga och pålitliga. Långsiktighet innebär för oss att vi engagerar oss i olika miljöprojekt, som du kan läsa mer om här.

Så här fungerar en OnlineKredit:

1
Du ansöker online och får kreditbesked direkt
2
Du för över pengar online via mobilen eller datorn
3
Pengarna landar tryggt på ditt bankkonto efter uttaget
4
Gör så många uttag du vill upp till din kreditgräns

Kundtjänst

0771-200 160

Vardagar 7-17

E-post:

Läs mer om hur du kan stänga av cookies i din web-läsare här:

Microsoft Internet Explorer (IE)
Mozilla Firefox
Google Chrome
Safari