Välj hur mycket du vill låna

Lånebelopp
 kr
kr
 kr
Månadskostnad
kr
/ mån.
Kalkylatorn visar exempelkostnader för en representativ kund. Nominell rörlig årsränta bestäms individuellt och varierar mellan 12,95 - 56,95 % per 2017-02-23. Effektiv ränta för en fullt utnyttjad kredit på 20 000 kr med löptid 18 månader blir 30,91 %. I den effektiva räntan ingår startavgift 495 kr, uttagsavgift 49 kr samt aviseringsavgift 49 kr/avi. Sammanlagt att betala 24 585 kr. Månadsbetalning i snitt 1 366 kr. Då individuell ränta tillämpas kan den effektiva årsräntan variera mellan 15,04 - 104,98 % vid fullt utnyttjad kreditlimit. Maximala återbetalningstiden för fullt utnyttjad kredit varierar mellan 18 till 60 månader beroende på kreditens storlek.

Så här ansöker du:

1.
Logga in med
ditt BankID
2.
Fyll i dina
uppgifter
3.
Acceptera dina
kreditvillkor
4.
Gör uttag till
bankkonto
kvinna

Kredit

En kredit hos Euroloan är ett utmärkt verktyg för att klara tillfälliga svackor i din ekonomi. Till exempel om det en månad blir fler räkningar än planerat. När din ansökan blir godkänd beviljar vi dig en viss summa i kredit. Du gör uttag från din kredit via din dator eller mobil. Du kan göra så många uttag du vill upp till din kreditgräns. Efter att du gjort ett uttag betalar du sedan tillbaka med månadsvisa betalningar. När du återbetalar på din kredit frigörs nytt utrymme som möjliggör nya uttag.

DU FÅR ETT EGET KREDITKONTO

Du har tillgång till ditt kreditkonto dygnet runt och kan när som helst göra en överföring till ditt bankkonto. Kreditkontot är en bra lösning när det dyker upp oväntade utgifter eller om du tillfälligt behöver stärka kassan, till exempel vid en resa. Du behöver inte ta ut hela din beviljade kredit på en gång, utan du kan ta ut pengar efter behov. Du sköter enkelt din kredit via datorn eller mobilen. På det viset har du alltid tillgång till din buffert, oavsett var i världen du befinner dig.

Så här fungerar en OnlineKredit:

1
Du ansöker online och får kreditbesked direkt
2
Du för över pengar online via mobilen eller datorn
3
Pengarna landar tryggt på ditt bankkonto efter uttaget
4
Gör så många uttag du vill upp till din kreditgräns
svensk flagga

Om Euroloan

Bolaget bakom Euroloan heter Mash Sweden AB. Vi är ett svenskt finansbolag baserat i Stockholm, men har våra rötter i Finland där vårt moderbolag har funnits sedan 2007. Vi ingår i en finanskoncern som verkar i Finland, Sverige, Spanien, Polen och Luxemburg. Vi är specialiserad Fintech- bolag som erbjuder våra kunder krediter som dem sköter själva online.

Vår affärsidé är att erbjuda bättre och snabbare kredittjänster genom att använda oss av egen patenterad teknologi och enastående kundtjänst. Det ger oss bland annat möjligheten att erbjuda våra kunder bättre villkor.

I enlighet med nordiska värderingar strävar vi efter att vara ett jordnära, ansvarsfullt och pålitligt bolag. Långsiktighet i våra kundrelationer är en ledstjärna för oss. Det betyder att du som kund ska känna dig trygg och att vi är både ärliga och pålitliga. Långsiktighet innebär för oss att vi engagerar oss i olika miljöprojekt, som du kan läsa mer om här.

Kundtjänst

0771-200 160

Vardagar 7-17

E-post:

Läs mer om hur du kan stänga av cookies i din web-läsare här:

Microsoft Internet Explorer (IE)
Mozilla Firefox
Google Chrome
Safari