Välj hur mycket du vill låna

Lånebelopp
 kr
kr
 kr
Månadskostnad
kr
/ mån.
Kalkylatorn visar exempelkostnader för en representativ kund. Nominell rörlig årsränta bestäms individuellt och varierar mellan 12,95 - 56,95 % per 2017-02-23. Effektiv ränta för en fullt utnyttjad kredit på 20 000 kr med löptid 18 månader blir 30,91 %. I den effektiva räntan ingår startavgift 495 kr, uttagsavgift 49 kr samt aviseringsavgift 49 kr/avi. Sammanlagt att betala 24 585 kr. Månadsbetalning i snitt 1 366 kr. Då individuell ränta tillämpas kan den effektiva årsräntan variera mellan 15,04 - 104,98 % vid fullt utnyttjad kreditlimit. Maximala återbetalningstiden för fullt utnyttjad kredit varierar mellan 18 till 60 månader beroende på kreditens storlek.

Så här ansöker du:

1.
Logga in med
ditt BankID
2.
Fyll i dina
uppgifter
3.
Acceptera dina
kreditvillkor
4.
Gör uttag till
bankkonto
Man

Lån vid olika behov

Eftersom du har kommit till den här sidan och läser detta funderar du kanske på att ta ett lån. Behöver du låna mycket för att köpa ett hus, då kan du sluta läsa mer. Euroloan har inga sådana lån. Vi har bara en typ av lån, vår OnlineKredit, men den kan du däremot använda till mycket.

Det fina med ett kreditkonto hos Euroloan är att det ger dig möjligheten att göra såväl små som stora inköp precis när du vill. Kreditkontot är en löpande konsumentkredit som är kontinuerligt tillgänglig – och du betalar bara för det du använder. På det sättet är kreditkontot inte bara ett sätt att låna pengar vid tillfälliga behov, utan också en smidig buffert för oväntade utgifter.

Så här fungerar en OnlineKredit:

1
Du ansöker online och får kreditbesked direkt
2
Du för över pengar online via mobilen eller datorn
3
Pengarna landar tryggt på ditt bankkonto efter uttaget
4
Gör så många uttag du vill upp till din kreditgräns

Om Euroloan

Du kanske veta mer om oss? Vi är ett svenskt finansbolag med kontor i Stockholm. Vårt moderbolag finns i Finland där de bedrivit verksamhet sedan 2007. Vi ingår i en finsk finanskoncern som verkar i länderna kring Östersjön. Vi är specialiserade på löpande krediter som våra kunder sköter online.


Vår idé är att erbjuda bättre lån genom att använda oss av en modernare teknologi och effektivare organisation än våra konkurrenter. Det ger oss bland annat möjligheten att erbjuda bättre villkor än många andra långivare som arbetar med mindre lån.


I enlighet med nordiska värderingar strävar vi efter att vara ett jordnära, ansvarsfullt och pålitligt bolag. Långsiktighet i kundrelationen är en ledstjärna. Det betyder att du som kund ska känna att vi är både ärliga och lätta att ha att göra med. Långsiktigheten innebär också att vi engagerar oss i olika miljöprojekt, som du kan läsa mer om här.

Kundtjänst

0771-200 160

Vardagar 7-17

E-post:

Läs mer om hur du kan stänga av cookies i din web-läsare här:

Microsoft Internet Explorer (IE)
Mozilla Firefox
Google Chrome
Safari