Hur mycket vill du låna?

Lånebelopp
 kr
kr
 kr
Månadsbetalning
kr
/ mån.
Kalkylatorn visar exempelkostnader för en representativ kund. Nominell rörlig årsränta bestäms individuellt och varierar mellan 12,95 - 56,95 % per 2017-02-23. Effektiv ränta för en fullt utnyttjad kredit på 20 000 kr med löptid 18 månader blir 30,91 %. I den effektiva räntan ingår startavgift 495 kr, uttagsavgift 49 kr samt aviseringsavgift 49 kr/avi. Sammanlagt att betala 24 585 kr. Månadsbetalning i snitt 1 366 kr. Då individuell ränta tillämpas kan den effektiva årsräntan variera mellan 15,04 - 104,98 % vid fullt utnyttjad kreditlimit. Återbetalningstiden för fullt utnyttjad kredit varierar mellan 18 till max 60 månader beroende på kreditens storlek.

Så här ansöker du:

1.
Logga in med
ditt BankID
2.
Fyll i dina
uppgifter
3.
Acceptera dina
kreditvillkor
4.
Gör uttag till
bankkonto
kaffe

Lån för olika behov

Behovet av att söka ett snabbt lån kan bero på oväntade utgifter. Behöver du lån till renoveringen eller gick din bil precis sönder olägligt och du behöver ett billån? Står du kanske inför en ny situation och behöver ett lån?


  • Finansiering av renovering eller andra anskaffningar eller kostnader rörande hemmet
  • Skäm bort dig själv, en semesterresa eller liknande
  • Buffert i händelse av oväntade utgifter
  • Slå samman flera små konsumentkrediter

Användning efter behov

Euroloans kreditkonto är en konsumentkredit som är tillgänglig kontinuerligt – du betalar bara för det du använder.

Kreditkontot ger dig en flexibilitet att från ditt eget konto hantera dina finansiella ärenden på internet. Du behöver inte ansöka om separata smålån, utan du kan vid behov ta ut pengar från ditt eget kreditkonto. Kreditkontot utgör en utmärkt lösning på förändringar i behovet av pengar i vardagslivet.

Du behöver inte ta ut hela din beviljade kredit på en gång, utan du kan ta ut pengar när du vill. På det här sättet kan du spara på ditt kreditbelopp för framtida nödvändigheter och ha en buffert vid oväntade utgifter. Du har säkert varit med om någon situation där du har behövt ett tillskott i din ekonomi? Här kan du ansöka och få en kreditbuffert inför olika situationer.

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

Är någonting oklart? Läs vanliga frågor och svaren på dem här. Du kan även kontakta vår kundtjänst och be om ytterligare information. Det enda du betalar för är din telefonoperatörs uppkopplingsavgift och samtalstaxa.

svensk flagga

Om Euroloan

Bolaget bakom Euroloan heter Mash Sweden AB. Vi är ett svenskt finansbolag baserat i Stockholm, men har våra rötter i Finland där vårt moderbolag har funnits sedan 2007. Vi ingår i en finanskoncern som verkar i Finland, Sverige, Spanien, Polen och Luxemburg. Vi är specialiserad Fintech- bolag som erbjuder våra kunder krediter som dem sköter själva online.

Vår affärsidé är att erbjuda bättre och snabbare kredittjänster genom att använda oss av egen patenterad teknologi och enastående kundtjänst. Det ger oss bland annat möjligheten att erbjuda våra kunder bättre villkor.

I enlighet med nordiska värderingar strävar vi efter att vara ett jordnära, ansvarsfullt och pålitligt bolag. Långsiktighet i våra kundrelationer är en ledstjärna för oss. Det betyder att du som kund ska känna dig trygg och att vi är både ärliga och pålitliga. Långsiktighet innebär för oss att vi engagerar oss i olika miljöprojekt, som du kan läsa mer om här.

Kundtjänst

0771-200 160

Vardagar 7-17

E-post:

Läs mer om hur du kan stänga av cookies i din web-läsare här:

Microsoft Internet Explorer (IE)
Mozilla Firefox
Google Chrome
Safari